Tento blog je osobnou stránkou, ktorá nevyjadruje pozície a názory žiadnej konkrétnej skupiny, ale výlučne jeho autora.

utorok 7. decembra 2010

Homeopatická pohotovosť

S týmto sa tak trochu stotožňujem:




:))))

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

:-) Ale ozaj len asi ciastocne.

Ja sice s homeopatiou nemam skusenosti z prvej ruky, ale ak som dobre pochopil, ona nie je na riesenie AKUTNYCH stavov; na to je prave vhodna alopaticka medicina.

Myslim, ze by sa dal analogicky natocit klip, kde by Ti davali rady o zdravom sposobe zovota tak, ze by ti lekari davali prehanadla, aby pomohli prirode, odrezali ruku, aby si nemohol jest nespravne a skodlive potraviny, na zaspatie ti podavali uspavacie tabletky a na prebudenie zase ine.

Vysmiat sa da vsetkemu; neviem ci homeopatia funguje alebo nie, ale tento klip (aj ked som sa na nom dobre zasmial) je podla mna plac na nespravnom hrobe, alebo kopanie do otvorenych dveri.

Homeopatia proste nie je na taketo situacie, ako je tu uvedene:-) Arjunai

Karma Gyalpo Dondrub povedal(a)...

nejde len o homeopatiku, ale o tu ezoteriku, co tam predviedli a vyustenie, ze budu tu pre nich s prakticky flasou cistej vody v jednej ruke a tucnym balikom v druhej je dovod, preco sa mi to hodi aj k dharma-cole.

yasmulina povedal(a)...

no dosť trapné.alebo vtipné? neviem.mam skusenosti s niekolkymi homeop. alebo inymi liečitelmi,ktorí riešia príčiny chorob a snažia sa človeku navodiť správnejší, resp. prospešnejší sposob starosti o svoje zdravie a uplne sa stotožnuju s faktom že v prípadoch havarii,akutnych pripadpch....su ich schopnosti krátke a treba použiť modernu medicinu ktora by sa s prir.liečitelstvom mala držat ruku vruke a doplnať, pretože ta je zase nema schopnosti liečiť veci chronicke, bez vedlajších učinkov a definitivne.či chceme alebo nie spiste ludi pomohla jedna či druha medicina a je pošetile aby medzi sebou suťažili :) je to presne ako západ z vychodom.veda či duchovno.. takto jednotu nedosiahneme :)